Şehit Muhammet Onur Demir Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik.

Haber Tarihi :   11.05.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Sosyal, Bilimsel ve Teknolojik İş Birliği Protokolü kapsamında Yabancı Diller Yüksekokulu olarak ilimiz merkezinde bulunan Şehit Muhammet Onur Demir Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerle buluştuk.

Sunum Şehit Muhammet Onur Demir Anadolu Lisesi Müdürü Ali Özel’in konuşmasıyla başladı.

Daha sonra sunumun açılış konuşmasında Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bekir ZENGİN üniversitemiz hakkında genel bilgiler verdikten sonra, okulumuz müdür yardımcıları Öğr. Gör. Arzu Yel TERZİOĞLU ve Öğr. Gör. Murat HANAĞASIOĞLU yabancı dil bölümler ve hazırlık programları hakkında faydalı bilgiler sundular.

Sunumun son kısmında misafir Öğr. Gör. Ahmad Hamad KHAN ile öğrenciler arasında oldukça eğlenceli bir İngilizce sohbet gerçekleştirildi.

Etkinlik Şehit Muhammet Onur Demir Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin müzik resitaliyle son buldu.

Öğrencilere Üniversitemiz ve Yabancı Diller Yüksekokulu hakkında bilgiler verip soru-cevap etkinliği yaparak üniversitemiz ve dil puanı ile öğrenci olan bölümler hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Bu toplantinin organizasyonunda emegini esirgemeyen Okul muduru Ali Ozel ve ogretmenlerden Cemil Uzun, Serdar Ay ,Ibrahim Polat, Zehra Akbulut tesekkur ediyoruz

 

Yukarı