Almanca Kariyet Fırsatları

Haber Tarihi :   25.05.2022

Gazi Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi, Alman Dili Eğitimi Bölümü'nden Prof. Dr. Muhammet KOÇAK ve Doç.Dr. Aylin SEYMEN Almanca kariyer üzerine okulumuzda 27.05.2022 Cuma günü 15.30 da Öğr. Gör. Orhan Başpınar Konferans Salonu'nda bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi Yüksekokul müdürümüz Sayın Doç.Dr. Bekir ZENGİN'in konuşmalarıyla başladı. Daha sonra değerli Hocalarımız yaptıkları sunumla mezuniyet sonrası istihdam olanakları ve akademik kariyer imkanları hakkında bilgi verdiler. Ayrıca söyleşi sonunda öğrencilerle yapılan soru-cevap etkinliğiyle öğrencilerimiz bütün sorularına yanıt buldular. Söyleşi Yüksekokul müdürümüz Sayın Doç.Dr. Bekir ZENGİN tarafından misafirlerimize teşekkür belgelerinin takdimiyle son buldu.